Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

GUANGZHOU DAOYE METAL TRADE CO., LTD Ποιοτικός έλεγχος

Αναθεωρήσεις πελατών
Είστε βεβαίως περισσότερο από ακριβώς κανονικός προμηθευτής για μας. Έτσι είναι μια πραγματική ευχαρίστηση κάνοντας επιχειρήσεις με σας.

—— Thanh (Βιετνάμ)

Είμαστε υπερήφανοι υψηλού σας - ποιοτικές αόρατες σχάρες, δεν λάβαμε παραπονιόμαστε από τους πελάτες μας για πολλά χρόνια, και η υπηρεσία σας είναι η γρηγορότερη. Νίκαια για να κάνει επιχειρήσεις με σας.

—— Christer (Ταϊλάνδη)

Πάντα η απάντησή σας το αίτημά μας πολύ γρήγορα με τις επαγγελματικές συμβουλές σας. 8 έτη επιχειρησιακής σχέσης είναι αντάξια!

—— PASCAL (Σιγκαπούρη)

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη γρήγορη ναυτιλία. Ελπίδα για μελλοντική επιτυχή συνεργασία.

—— Evgeniya (Μαλαισία)

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη γρήγορη απάντηση. και οι αποστολές είναι γρήγορα. Ελπίδα για μελλοντική επιτυχή συνεργασία.

—— Prakash (Ινδία)

Είμαστε υπερήφανοι υψηλού σας - οι ποιοτικές αόρατες σχάρες, η υπηρεσία σας είναι οι γρηγορότερες. Νίκαια για να κάνει επιχειρήσεις με σας.

—— Tom (Καμπότζη)

Είστε μια συμπαθητική πώληση και επαγγελματικά αόρατα κάγκελα. Θα κάνουμε επιχειρήσεις με σας όλη την ώρα.

—— Jacky (το Μιανμάρ)

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

QC σχεδιάγραμμα:

 

1.Invisible τα κάγκελα είναι η καλύτερη επιλογή για το σπίτι σας

 

Εάν είστε στην αγορά για τις επιλογές καγκέλων παραθύρων, να έχετε συναντήσει τυχαία τον όρο “αόρατα κάγκελα”. Τεχνικά, δεν είναι πραγματικά αόρατοι. Αλλά θα πρέπει να κοιτάξετε πολύ για να δείτε τα λεπτά, λεπτά καλώδια απέναντι.

 

GUANGZHOU DAOYE METAL TRADE CO., LTD έλεγχος ποιότητας 0

 

2.Invisible τα κάγκελα δεν θα οξυδώσουν (αλλά μόνο εάν πάρετε η σωστούς)

 

Τα αόρατα κάγκελα γίνονται πραγματικά από το ανοξείδωτο, που περιβάλλεται είτε στο πλαστικό είτε το λάστιχο για την πρόσθετη προστασία. Αλλά ενώ το ανοξείδωτο δεν είναι τόσο ευαίσθητο στην οξύδωση όσο άλλα μέταλλα ή τα κράματα, οξυδώνει, ανάλογα με ποιο βαθμό αποτελείται από. Δυστυχώς, δεν γίνονται όλα τα ανοξείδωτα ίσα. Οι κοινοί βαθμοί ανοξείδωτου για τα αόρατα κάγκελα περιλαμβάνουν 202, 304 και 316. Πρώτα τα δύο πραγματικά οξυδώνουν μετά από να εκτεθούν στα στοιχεία για μια χρονική περίοδο, ενώ 316. Έτσι σιγουρευτείτε ότι παίρνετε τα αόρατα κάγκελα γίνοντα από το ανοξείδωτο 316.

GUANGZHOU DAOYE METAL TRADE CO., LTD έλεγχος ποιότητας 1

 

3. Επιλέξτε εάν θέλετε τους σταθερούς σε ισχύ ή την κινητή περιουσία

 

Τα σταθερά αόρατα κάγκελα καθορίζονται σε ισχύ και δεν μπορούν να κινηθούν.

Τοποθετημένα επάνω στον τοίχο που χρησιμοποιεί τα καλώδια, τα σταθερά αόρατα κάγκελα, όπως το όνομά τους προτείνει, δεν μπορούν να κινηθούν μετά από την εγκατάσταση. Χρησιμοποιούνται συνήθως για τα μπαλκόνια χωρίς υπάρχουσες δομές παραθύρων ή στα σπίτια όπου οι πρόσθετες δομές δεν μπορούν να εγκατασταθούν όπως σε ορισμένες συγκυριαρχίες. Σημειώνει ότι θα χρειαστείτε έναν στερεό συμπαγή τοίχο για να εγκαταστήσετε τους σταθερούς αυτούς. Δεν μπορούν να εγκατασταθούν στους πλαστούς τοίχους ή τους τοίχους που γίνονται από τα υλικά όχι όπως εύρωστοι όπως το ξύλο για παράδειγμα.

 

GUANGZHOU DAOYE METAL TRADE CO., LTD έλεγχος ποιότητας 2

 

4 τα αόρατα κάγκελα είναι αφθονία σκληραγωγημένη

Εκτός από την παραγωγή από ένα σκληραγωγημένο υλικό όπως το ανοξείδωτο, τα αόρατα κάγκελα με ένα πάχος 2 χιλ. μπορούν να κρατήσουν ένα μέγιστο βάρος περίπου 180 κλ. Εγγμένος τα αόρατα κάγκελα εντούτοις, είναι 2,3 χιλ. παχύς, ποια μέσα μπορούν να κρατήσουν ένα μέγιστο βάρος 234 κλ.

 

Τα αόρατα κάγκελα δεν μπορούν επίσης να κοπούν χρησιμοποιώντας το συνηθισμένο ψαλίδι. Έτσι για τους λαούς με τα μικρά παιδιά, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχήσει για τα tykes σας που κόβουν μέσω των καγκέλων κατά τη διάρκεια μιας ανεπίβλεπτης συνόδου επεξεργασίας.

 

Τα κάγκελα μπορούν εντούτοις να κοπούν χρησιμοποιώντας έναν κόπτη καλωδίων, να γνωρίσουν έτσι ότι τα αόρατα κάγκελα δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την αποτροπή που εξωτερικό από τον ερχομό π.χ. στους διαρρήκτες, αλλά μάλλον για να κρατήσουν τους κατόχους μέσα στο εγχώριο χρηματοκιβώτιο.

 

GUANGZHOU DAOYE METAL TRADE CO., LTD έλεγχος ποιότητας 3

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
GUANGZHOU DAOYE METAL TRADE CO., LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Alice

Τηλ.:: 8615914233525

Φαξ: 86-20-34902317

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)